új élő rendezvényformák

Minőségi rendezvények

A rendezvények világa megváltozott, nagyobb hangsúlyt kell fektetni a biztonságra, miközben az élmény nem csorbulhat. Ennek formája a kisebb létszámú, exkluzív helyszíneken megrendezett esemény, amelyen a biztonsági követelmények teljesülése mellett magasabb minőségű szolgáltatást kapnak a résztvevők.

A mennyiség helyett a minőségre, a személyre szabott szolgáltatásra, az összes érzékre irányuló együttes hatásra, az egyedi igények minél magasabb szintű kielégítésére kell törekedni. Ez jelenthet egy meghitt hangulatot árasztó exkluzív helyszínt, úgymint egy privát klubot, szállodai luxus lakosztályt, lakáséttermet vagy fotóstúdiót; egy jól megválasztott előadót, érdekes, releváns tartalmú prezentációval; az előadások utáni lehetőséget az ismerkedésre, kötetlen, oldott beszélgetésekre; kiscsoportos, exkluzív programlehetőségeket és nem utolsó sorban kulináris élvezeteket.

Ezen elemek megfelelő ötvözése maradandó élményt garantál.

Célunk, hogy olyan minőségi, „boutique” eseményeket valósítsunk meg, amelyek különleges hangulatúak, páratlan élményt nyújtanak egy nagyon igényes, magas elvárásokkal rendelkező, szűk réteg számára.

Ezeket a rendezvényeket a luxus és a magas színvonal mellett a meghitt és bizalmat árasztó környezet kialakítása jellemzi. Az események különleges, kuriózumnak számító helyszíneken, egyedi design-, szórakoztató-, technikai- és látványelemek beépítésével, a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálás mellett valósulnak meg, így a vendégek évek múltán is emlékezni fognak rájuk.

Mi az exkluzív rendezvények sikerének titka?

Kreatív koncepció

Egyedi és színvonalas, akár szokatlan tematikájú rendezvénykoncepció, amelyben az esemény minden részlete harmóniában áll.

Tökéletes helyszínválasztás

A koncepcióhoz és a vendégkör igényeihez illeszkedő, magas minőséget és páratlan élményt nyújtó, kisebb létszám befogadására alkalmas helyszín.

Intim hangulat és környezet megteremtése

Barátságos légkörben a vendégek könnyebben oldódnak fel és ismerkednek meg egymással.

Különleges programok

Olyan színvonalas előadók, művészek, hírességek felvonultatása, akik a kiscsoportos, exkluzív környezetben magával ragadó élményt tudnak nyújtani, és akikkel a fellépés után kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhetnek a résztvevők.

Közös élményszerzés

Kiscsoportos aktivitások, programok, amelyek összekovácsolják a résztvevőket.

Személyre szabott kiszolgálás és szolgáltatások

Az egyedi igények figyelembevételével minden résztvevő fontosnak és különlegesnek érezheti magát, ezáltal garantált a maradandó élmény.

Kulináris élmények

A rendezvények élményét a gasztronómiai különlegességek, gourmet fogások felszolgálása teszi teljessé.

 Izgalmas technikai megoldások

A különböző látvány- és technikai elemekkel fokozhatjuk az esemény hangulatát és színvonalát.

Design és berendezés

A harmónia és a kényelem erősítik az exkluzivitás és a luxus érzetét.

Környezettudatosság

A fenntarthatóság és a környezetvédelem egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban, ezért a rendezvényeknek is fontos elemét kell képezzék.

Biztonság

Az egészség védelméről a lehető legnagyobb mértékben kell gondoskodni, miközben a kényelem és a színvonal megmarad.

© SPECIAL EFFECTS ZRT.
kraftwerk design & production llc.
MINDEN JOG FENNTARTVA. 2020