Új élő rendezvényformák​

Bevezető

A jövő rendezvényein a résztvevők a biztonságot, a bizalmat, a kényelmet és az új élményeket keresik majd. Fontossá vált, hogy az események valamilyen különleges, plusz élményt adjanak, amely sokáig emlékezetes marad.

A megváltozott körülmények és elvárások szükségessé tették a korábbi szolgáltatások átértékelését, új ötletek, koncepciók, stratégiák, lehetőségek kidolgozását, melyek eredményeképpen új rendezvényformákat alkottunk meg.

A felmérésünkből egyértelműen kiderült, hogy a jövőben nagyobb szerepet kapnak a különleges és/vagy szokatlan helyszíneken megrendezett, kisebb létszámú események. Elengedhetetlen lesz egy olyan bensőséges környezet megteremtése, melyek által a résztvevők páratlan élményként fogják érzékelni a rendezvényeket.

A vendégek szívesebben vesznek részt olyan eseményen, amelyek

● exkluzív helyszíneken kerülnek megrendezésre,

● nem ütköznek más eseménnyel,

● lehetőséget biztosítanak a járványügyi hatóságok által meghatározott irányelvek szerinti takarításra, fertőtlenítésre,

● helyszíne újdonságnak számít,

● érdekes lehetőségeket, programokat nyújtanak, és amelyen más esetben nem lenne lehetőségük részt venni.

További fontos szempont lesz a jövőben a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre való még fokozottabb törekvés.

A fenti gondolatmenetet követve kutattunk fel olyan új vagy kevésbé ismert, rendezvényre alkalmas helyszíneket, amelyek ezen megváltozott igényeket követik, és a megszokott magas minőség mellett további lehetőségeket is rejtenek. Az új helyszínek beazonosítása mellett azt is megvizsgáltuk, hogy a közkedvelt rendezvényhelyszíneket és az általuk nyújtott szolgáltatásokat hogyan lehet a megváltozott igények szerint újragondolni.

A tanulmány során 5 új rendezvényformát határoztunk meg:

új beltéri rendezvények

új szabadtéri rendezvények

minőségi rendezvények

multi-Start rendezvények

innovatív kiállítások

© SPECIAL EFFECTS ZRT.
kraftwerk design & production llc.
MINDEN JOG FENNTARTVA. 2020